Pingwing Rick Meijer
Adams anatomie Adam Kay
Gek op jou Tijan
Nog lange niet M.J. Arlidge
Spekkie en Sproet: Het gehe... Vivian den Hollander
Later wil ik klein worden Job van Gelder
De ALLES wat je worden wil ... Kees de Boer
Nooit meer bang Gaby Rasters
Vuurspuwen Caja Cazemier
De roadtrip Beth O'Leary
Kiekeboe Chris McGeorge
Slaap maar zacht Linda Jansma
Royal Horses 1, De kroon en... Jana Hoch
De verdwenen dochter Sara Lövestam
Mijn eerste zeedierenboek Zoë Ingram
Abel en Ad Emily Gravett
Stip, ponyhandboek Sam Verhoeven
Spoiler Alert Olivia Dade
9/11 Alan Gratz
Wat er te redden viel Liese O'Halloran Schwarz
Het Hoogtepunt Saskia M.N. Oudshoorn
Noem geen namen Astrid Sy
Vervlogen Marijke Verhoeven
De bedrogene Kiera Cass
Val voor jou Tijan

Gek op jou - Tijan

Geschreven op dinsdag 12 oktober 2021

Dit is het vervolg op Val voor jou. Waar ik op hoopte is ook gebeurd, Gek op jou gaat direct verder waar Val voor jou eindigde én is naar mijn mening een stuk beter!

'Gek op jou' gaat direct verder waar 'Val voor jou' eindigde én is naar mijn mening een stuk beter!

Waar ik het eerste deel erg grof en gewelddadig vond en er door alle feestjes en seks nauwelijk ruimte was voor andere situaties, is dat in Gek op jou anders.

Tijan gaat meer in op de personages en de onderlinge verhoudingen. Seks en feestjes worden nog steeds niet geschuwd maar zijn wel wat minder overheersend aanwezig.

Ook het aantal geweldsincidenten werd teruggebracht. Als lezer leer je nu meer over de relatie tussen Sam en haar moeder en de band met de Kade broers. Sam geniet nog altijd hun bescherming, maar op minder gewelddadige wijze. Ook krijg je ditmaal wat meer van Logan en zelfs van Nate te zien. Van Logan vond ik dit erg leuk. Hij blijkt ook een minder harde kant te hebben en stiekem kreeg ik een beetje een zwak voor hem. Nate komt dreigender over, ik ben heel benieuwd wat daar nog uit voor gaat komen…

Titel: Gek op jou
Auteur: Tijan
 
Genre: young adult
Aantal pagina's: 384
 
ISBN: 978 90 261 5578 9
Uitgever: De Fontein
 
Verschenen: september 2021
Prijs: € 18,99

De introductie van Heather is een ijzersterke move geweest van Tijan. Wat een fijn personage! Ik hoop dat haar rol ook in het volgende deel groot blijft, ze heeft een hele goede invloed op Sam en stiekem vind ik Heather zelfs leuker dan haar. Sam blijft soms toch een beetje te hulpeloos en afhankelijk naar mijn mening.

Waar in in Fallen Crest 1 vooral in het begin moeite had met interesse in het boek houden en te vaak met opgetrokken wenkbrauwen zat te lezen, heb ik dit tweede deel er met plezier bij gepakt op vrije momenten. Ik ben blij verrast! Het volgende deel, Verlang naar jou, verschijnt in december. Aftellen maar!

Bestel Gek op jou via Libris bij een boekhandel bij jou in de buurt voor € 18,99 (gratis thuisbezorgd of op te halen bij een boekhandel naar keuze).

Achterflap van het boek (tekst van de uitgever):

Samantha woont sinds kort in het gigantische landhuis van haar moeders nieuwe vriend en zijn twee zoons.

Logan en Mason Kade zijn bad news én hot. Sam is smoorverliefd op Mason en hij op haar. Maar niet iedereen vindt dat leuk. Vooral haar moeder niet.

Wanneer een geheim uit Sams verleden boven komt, heeft ze al haar moed en kracht nodig. Anders kan ze haar toekomst met Mason wel vergeten.