Takkenhoofd Inge Besaris
De grote boze heks Hanna Kraan
De Cubaanse dochter Soraya Lane
Lotte en Fenna, op reis doo... Jannie van der Heijden
De wind kent mijn naam Isabel Allende
Cadeautje! Miriam Bos
Ik heb een paar vragen voor je Rebecca Makkai
Blauw brengt ongeluk Angelique van Dam
Geloof mij nooit Loes den Hollander
Het Verborgen Land 2, De te... Chris Colfer
Ik red me wel Leanne Pots
Daantje durft alles! Eline Hoogenboom
Nijntje tel & beweeg bewegend leren
De vrouw van de uitvinder Rebekka Eder
Heksenwinter Kaye Umansky
Ik hou het hele jaar van jou Sam McBratney
De verloren dromen van Valeria Aline van Wijnen
De Italiaanse dochter Soraya Lane
Bevroren planeet Leisa Stewart- Sharpe
Als de dood zucht Lex Paleaux
Het weeshuis Lizzie Page
Zonder angst Inge van Prooijen
Het Verborgen Land 1, De st... Chris Colfer
De verdwenen meisjes van Wi... Ellen Marie Wiseman
Ergens in de sneeuw Linde Faas

Wildflower Summer 1, In jouw armen - Kelly Moran

Geschreven op donderdag 25 augustus 2022

Heet, zwoel en sexy! Dat is dit eerste deel van de nieuwe serie die Kelly Moran schreef. Ze heeft voor mij wel bewezen dat ze een flinke portie schrijftalent bezit. Haar schrijfstijl is vlot en beeldend, soms heerlijk zoet maar ook verdriet weet ze mooi over te brengen.

Heet, zwoel en sexy! Dat is dit eerste deel van de nieuwe serie die Kelly Moran schreef.

In deze Wildflower Summer serie lezen we over de Cattanach Ranch waar Olivia woont met haar tante Mae en nog een aantal werklieden die hun onderkomen elders op het land hebben. Zowel Olivia als Mae zijn lieve, warme mensen die hun deur openzetten voor wie iets nodig heeft. Dat heeft Olivia’s broer Justin goed bedacht toen hij Nate vroeg op zijn zus te letten mocht hem iets overkomen.

Nate en Justin dienden samen in het leger en na een vreselijk ongeluk waarbij Justin om het leven kwam en Nate gewond raakte, zal Nate, een man van zijn woord, zijn laatste belofte aan Justin vervullen. Het is geen verrassing dat er meer ontstaat tussen Olivia en Nate, maar wat ik wel verrassend vond waren de vele stomende scènes! Moran houdt zich niet in bij het beschrijven van de verleidelijke momenten tussen de twee hoofdrolspelers waardoor je niet zelden met blozende wangen zit te lezen. Toch is het onzeker of de band tussen Nate en Olivia zo zal blijven. Nate worstelt met zijn eigen demonen waardoor hij niet de gemakkelijkste man in de omgang is. Zal hij blijven of toch zijn eenzame bestaan weer oppakken?

Titel: Wildflower Summer 1, In jouw armen
Auteur: Kelly Moran
 
Genre: feelgood
Aantal pagina's: 332
 
ISBN: 978 94 005 1519 2
Uitgever: A.W. Bruna
 
Verschenen: augustus 0022

De personages die Moran heeft neergezet zijn warm. Ik voelde de liefde en het respect tussen deze fictieve personen, je zou bijna zelf deel uit willen maken van deze groep. Het enige minpunt vond ik dat het verhaal over het algemeen wat teveel aan de oppervlakte bleef. De nadruk lag vooral op de uiterlijke kenmerken van Nate en Olivia en de wisselwerking tussen deze twee. Juist door de aanwezigheid van vriendin Amy en haar situatie, Justin die op de achtergrond toch nog aanwezig is en Mae over wie we nauwelijks iets te weten komen had Moran genoeg ingrediënten om net dat beetje extra uit dit verhaal te halen. Daarnaast is ook Nate een interessante man met de bagage die hij meedraagt.

Ik hoop dat deze keuzes zijn gemaakt omdat dit het eerste boek van Wildflower Summer is en dat Moran de volgende delen gebruikt om meer uit de personages te halen, want aan het einde van dit boek gingen we van pootjebaden naar tot je middel in het water. Nate laat wat meer los over zijn gedachten en gevoelens en de brief van Justin wist mij tot tranen toe te beroeren. In het volgende deel duiken we hopelijk wat vaker de diepte in!

Achterflap van het boek (tekst van de uitgever):

Een eindeloze hemel, besneeuwde bergtoppen die glinsteren in de zon, wilde bloemenweides. Dit is wat Nate Roldan verwacht te zien als hij aankomt bij de Wildflower Ranch.

Tegelijk weet hij zeker dat hij hier niet thuishoort. Met zijn motor en tatoeages is hij als een lelijke olievlek op deze prachtige, vredige plek. Maar dat lijkt Olivia Cattenach niet te deren.

Nate is hier voor haar. Hij heeft Olivia’s broer voor hij stierf beloofd voor haar te zorgen. En Nate wil deze belofte nakomen. Ook al kost het hem zijn hart…